Erling: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Erling

Erling on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Erlingien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 66

v. 2016 67

v. 2017 66

v. 2018 64

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Erling on noin sijalla 9 400. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimestä on olemassa variantti Ehrling. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1931
Yritykset
perust. –1998

Sana Erling esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Erling osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Erling esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Erlingintie, Erlingsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Erling

Erling on myös miehen etunimi. Vuonna 2018 Erling oli yhtenä etunimenä 115 miehellä. Juuri etunimenä Erling onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 64 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (105 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (10).

Erlingit ulkomailla

Ruotsissa Erling oli 116 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 357 henkeä, joiden sukunimi oli ERLING. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli ERLING.

Samankaltaisia nimiä kuin Erling

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Erling, Finland.

©Tuomas Salste