Filippov: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Filippov

Filippov on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on yleinen mm. Venäjällä. Sen sijaan Suomessa se on varsin harvinainen. Filippovien lukumäärä oli 22 henkeä vuonna 2018. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Filippov on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Filippov on Suomessa enimmäkseen ulkomaalaisten nimi. Suomen väestörekisterissä tämännimisistä 77 % oli ulkomaan kansalaisia vuonna 2018.

Nimi on venäjänkielinen. Nimenkantajien kansalaisuutta tai puhekieltä ei kuitenkaan näe nimestä.

Filippovit ulkomailla

Ruotsissa Filippov oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Virossa Filippov oli 930 ihmisen sukunimi vuonna 2008.

2210930
Filippovit Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 31 henkeä, joiden sukunimi oli FILIPPOV.

Tšekissä Filippov oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 182 henkeä, joiden sukunimi oli FILIPPOV. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Venäjällä Filippov (Филиппов) on yleinen sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Filipp Filippov tai Filippa Filippov.

Samankaltaisia nimiä kuin Filippov

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Filippov, Finland.

©Tuomas Salste