Fiskars: Sukunimi-info

Fiskars

Tietoja sukunimestä Fiskars

Fiskars on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Fiskarsien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 31

v. 2017 30

v. 2018 30

v. 2019 30

v. 2020 29

v. 2021 28

v. 2022 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Fiskars on sijalla 17 494. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1925
Yritykset
perust. 1954–2019

Sana Fiskars esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Fiskars

Fiskars (paikannimi)Katuosoitteissa

Fiskars on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde; niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Fiskars jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Fiskars esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Fiskars, Fiskarsgatan, Fiskarsinkatu, Fiskarsintie, Fiskarsvägen, Gamla Fiskarsvägen, Vanha Fiskarsintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Samankaltaisia nimiä kuin Fiskars

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Fiskars, Finland.

©Tuomas Salste