Flodin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Flodin

Flodin on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Flodinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

v. 2017 27

v. 2018 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Flodin on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1925

Sana Flodin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisella kartalla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Flodin osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Flodin esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hilda Flodinin aukio, Hilda Flodinin kuja, Hilda Flodins gränd, Hilda Flodins plats. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Flodinit ulkomailla

Ruotsissa Flodin oli 1 980 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Flodin oli 52 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Flodin on ollut 98 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

2619809852
Flodinit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 461 henkeä, joiden sukunimi oli FLODIN. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 17 henkeä, joiden sukunimi oli FLODIN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Flora Flodin tai Florian Flodin.

Samankaltaisia nimiä kuin Flodin

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Flodin, Finland.

©Tuomas Salste