Fransén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Fransén

Fransén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Fransénien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2017. Tuoreempi tieto vuodelta 2018 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Fransénit ulkomailla

Ruotsissa Fransén oli 540 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Fransen oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Fransén on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

540722
Fransénit Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 35 henkeä, joiden sukunimi oli FRANSEN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 1 756 henkeä, joiden sukunimi oli FRANSEN. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 55 henkeä, joiden sukunimi oli FRANSEN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Frans Fransén tai Francesca Fransén.

Samankaltaisia nimiä kuin Fransén

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Fransén, Finland.

©Tuomas Salste