Frelander: Sukunimi-info

Frelander

Tietoja sukunimestä Frelander

Frelander on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen. Frelanderien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2023. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Frelander on sijalla 22 216. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Frelander ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Frelandereita tiedetään asuneen ainakin oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa kuuden Frelanderin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1899–1928
Yritykset
perust. 1978–2002

Sana Frelander tai Frelanderin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Frelanderit ulkomailla

Ruotsissa Frelander oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Frej Frelander tai Freya Frelander.

Samankaltaisia nimiä kuin Frelander

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Frelander, Finland.

©Tuomas Salste