Furuholm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Furuholm

Furuholm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Furuholmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 65

v. 2016 66

v. 2017 67

v. 2018 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Furuholm on noin sijalla 9 200. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimi on ruotsinkielinen. Se on sukunimistössämme tavallista. Nimen ruotsinkielisyys ei yleisesti ottaen tarkoita, että suku olisi alkujaan suomenruotsalainen tai Ruotsista kotoisin, sillä supisuomalaisetkin ovat aikojen saatossa saaneet ruotsinkielisiä nimiä. Suvun puhekieltä ei näe nimestä. Sukututkimuksessa voidaan puhekieltä arvioida mm. siitä, missä päin suku on asunut.

Paikannimi Furuholm

Furuholm (paikannimi)Katuosoitteissa

Furuholm on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 27 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Furuholm jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Furuholm esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Furuholm, Furuholminpolku, Furuholmintie, Furuholmsstigen, Furuholmsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Furuholmit ulkomailla

Ruotsissa Furuholm oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Furuholm oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

663715
Furuholmit Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Furuholm

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Furuholm, Finland.

©Tuomas Salste