Gunnar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Gunnar

Gunnar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Gunnarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 70

v. 2015 71

v. 2016 70

v. 2017 69

v. 2018 68

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Gunnar on noin sijalla 9 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1942
Yritykset
perust. –2005

Sana Gunnar tai Gunnarin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Gunnar osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Gunnar esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Gunnarin huvilatie, Gunnarinkuja, Gunnarintie, Gunnars villaväg, Gunnarsgatan, Gunnarsgränd, Gunnarsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Gunnar

Gunnar on myös miehen etunimi. Vuonna 2018 Gunnar oli yhtenä etunimenä 4 351 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 600:s mies oli etunimeltään Gunnar. Juuri etunimenä Gunnar onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 68 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (3 841 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (510).

Gunnarit ulkomailla

Ruotsissa Gunnar oli 186 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Gunnar on ollut 11 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

6818611
Gunnarit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Gunn Gunnar.

Samankaltaisia nimiä kuin Gunnar

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Gunnar, Finland.

©Tuomas Salste