Hackman: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hackman

Hackman on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hackmanien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 136

v. 2015 137

v. 2016 139

v. 2017 142

v. 2018 143

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hackman on noin sijalla 5 000.

Nimellä on historiaa, sillä Hackman on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1924
Yritykset
perust. –1998

Sana Hackman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Hackman osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hackman esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hackmaninpolku, Hackmanintie, Hackmansvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Hackmanit ulkomailla

Ruotsissa Hackman oli 39 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Hackman oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

1433912
Hackmanit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 4 242 henkeä, joiden sukunimi oli HACKMAN. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 39 henkeä, joiden sukunimi oli HACKMAN.

Samankaltaisia nimiä kuin Hackman

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hackman, Finland.

©Tuomas Salste