Haljoki: Sukunimi-info

Haljoki

Tietoja sukunimestä Haljoki

Haljoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Haljokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2018 42

v. 2020 40

v. 2022 41

v. 2023 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Haljoki on sijalla 13 179. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Haljoki ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1958–1967

Vuosina 1958–1967 kuolleet Haljoet asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Haljoen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Haljoki. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Халйоки ("Halioki") tarkoittaa nimeä Haljoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Haliokj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Haljoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Halla Haljoki tai Halil Haljoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Haljoki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Haljoki, Finland.

©Tuomas Salste