Halmeniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Halmeniemi

Halmeniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Halmeniemien lukumäärä oli 27 henkeä vuonna 1985. Tuoreempi tieto vuodelta 2018 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Paikannimi Halmeniemi

Halmeniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Halmeniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 30 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; metsäalue; niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Halmeniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Halmeniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Halmeniementie, Halmeniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Халмениеми ("Halmenijemi") tarkoittaa nimeä Halmeniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Halil Halmeniemi tai Halla Halmeniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Halmeniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Halmeniemi, Finland.

©Tuomas Salste