Halmet: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Halmet

Halmet on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Halmeiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 38

v. 2015 33

v. 2016 35

v. 2017 36

v. 2018 36

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Halmet on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Halmeiden enemmistö on miehiä. Vuonna 2018 miesten osuus tämän sukunimen kantajista oli 67 %.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1918–1943
Yritykset
perust. 1946–1999

Sana Halmet tai Halmeen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Halmet osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Halmet esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Emil Halmeen tie, Halmeenkatu, Halmeenkuja, Halmeenlaita, Halmeentie, Kaarle Halmeen katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Halmeet ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli HALMET.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Халмет tarkoittaa nimeä Halmet. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Halil Halmet tai Halla Halmet.

Samankaltaisia nimiä kuin Halmet

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Halmet, Finland.

©Tuomas Salste