Hangaslammi: Sukunimi-info

Hangaslammi

Tietoja sukunimestä Hangaslammi

Hangaslammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Hangaslammien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 37

v. 2017 37

v. 2018 38

v. 2019 39

v. 2020 38

v. 2021 38

v. 2022 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hangaslammi on sijalla 13 952. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hangaslammi on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1965

Vuosina 1956–1965 kuolleet Hangaslammit asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Hangaslammin kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Hangaslammi

Hangaslammi (paikannimi)Katuosoitteissa

Hangaslammi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Hangaslammi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hangaslammi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hangaslamminpolku, Hangaslammintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хангасламми tarkoittaa nimeä Hangaslammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hana Hangaslammi tai Hans Hangaslammi.

Samankaltaisia nimiä kuin Hangaslammi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Hangaslammi, Finland.

©Tuomas Salste