Hanhiniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hanhiniemi

Hanhiniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hanhiniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 87

v. 2015 88

v. 2016 91

v. 2017 90

v. 2018 89

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hanhiniemi on noin sijalla 7 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Hanhiniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Hanhiniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Hanhiniemi

Hanhiniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Hanhiniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 33 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Hanhiniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hanhiniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hanhiniemenkuja, Hanhiniemenpolku, Hanhiniementie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Hanhiniemet ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli HANHINIEMI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ханхиниеми ("Hanhinijemi") tarkoittaa nimeä Hanhiniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hana Hanhiniemi tai Hans Hanhiniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Hanhiniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hanhiniemi, Finland.

©Tuomas Salste