Hattuniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hattuniemi

Hattuniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hattuniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

v. 2017 26

v. 2018 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hattuniemi on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Hattuniemi

Hattuniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Hattuniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Hattuniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hattuniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hattuniemenkuja, Hattuniementie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаттуниеми ("Hattunijemi") tarkoittaa nimeä Hattuniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hattuniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hattuniemi, Finland.

©Tuomas Salste