Heikinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Heikinniemi

Heikinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Heikinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 46

v. 2017 45

v. 2018 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Heikinniemi on noin sijalla 12 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Heikinniemi on melko pitkä nimi.

Paikannimi Heikinniemi

Heikinniemi (paikannimi)Heikinniemi (karttanimi)

Heikinniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 47 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Heikinniemi esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on maasto.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Heikinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Heikinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Heikinniementie, Heikinniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Heikinniemet ulkomailla

Ruotsissa Heikinniemi oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хейкинниеми ("Heikinnijemi") tarkoittaa nimeä Heikinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Heikki Heikinniemi tai Heidi Heikinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Heikinniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Heikinniemi, Finland.

©Tuomas Salste