Herukka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Herukka

Herukka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Herukoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 132

v. 2015 131

v. 2016 132

v. 2017 133

v. 2018 134

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Herukka on noin sijalla 5 300.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Herukoita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Herukan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Herukka

Herukka (paikannimi)Katuosoitteissa

Herukka on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Herukka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Herukka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Herukankuja, Herukantie, Herukkakatu, Herukkakuja, Herukkapolku, Herukkaraitti, Herukkarinne, Herukkatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Херукка tarkoittaa nimeä Herukka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Herkko Herukka tai Hertta Herukka.

Samankaltaisia nimiä kuin Herukka

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Herukka, Finland.

©Tuomas Salste