Holminen: Sukunimi-info

Holminen

Tietoja sukunimestä Holminen

Holminen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla harvinainen.

Holmisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 22 max

v. 1985 21

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1958–1965

Vuosina 1958–1965 kuolleet Holmiset asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Holmisen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Холминен tarkoittaa nimeä Holminen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Holminens. S-pääte tarkoittaa, että se on miehen sukunimi. Naisen sukunimi saadaan vaihtamalla s-pääte a:ksi tai joskus e:ksi.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Holmin on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Holminen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Holger Holminen.

Samankaltaisia nimiä kuin Holminen

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Holminen, Finland.

©Tuomas Salste