Hosiaisluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hosiaisluoma

Hosiaisluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hosiaisluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 43

v. 2017 41

v. 2018 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hosiaisluoma on noin sijalla 13 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hosiaisluoma on melko pitkä nimi.

Paikannimi Hosiaisluoma

Hosiaisluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Hosiaisluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Hosiaisluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hosiaisluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hosiaisluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хосиайслуома tarkoittaa nimeä Hosiaisluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hosiaisluoma

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Hosiaisluoma, Finland.

©Tuomas Salste