Huikkola: Sukunimi-info

Huikkola

Tietoja sukunimestä Huikkola

Huikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Huikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 42 max

v. 2015 36

v. 2018 40

v. 2020 39

v. 2022 38

v. 2023 38

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä on voinut olla vähän pienempi. Vuosien 2015–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huikkola on sijalla 13 971. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Huikkola ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1968

Vuosina 1956–1968 kuolleet Huikkolat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Huikkolan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Huikkola

Huikkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Huikkola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Huikkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Huikkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Huikkolanpolku, Huikkolanraitti, Huikkolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуйккола tarkoittaa nimeä Huikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Huikola.

Samankaltaisia nimiä kuin Huikkola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Huikkola, Finland.

©Tuomas Salste