Innamaa: Sukunimi-info

Innamaa

Tietoja sukunimestä Innamaa

Innamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Innamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2018 34

v. 2020 33

v. 2022 32

v. 2023 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Innamaa on sijalla 15 874. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Innamaa ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Innamaa on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Innamaa on suojattu 1935 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Asuinpaikat

Kuolleet
1959–1968

Vuosina 1959–1968 kuolleet Innamaat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kahdeksan Innamaan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1915–1933
Yritykset
perust. –1999

Sana Innamaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Innamaa

Innamaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Innamaa on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Innamaa jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Innamaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Valborg Innamaas gata, Valpuri Innamaan katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Иннамаа tarkoittaa nimeä Innamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Innamā.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Inna Innamaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Innamaa

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Innamaa, Finland.

©Tuomas Salste