Isokivi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Isokivi

Isokivi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Isokivien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

v. 2017 30

v. 2018 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Isokivi on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Isokivi

Isokivi (paikannimi)Katuosoitteissa

Isokivi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 49 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kivi, kohouma, luonnonmuistomerkki, maastokohde, matalikko, pelto/niitty, saari, talo sekä vesikivi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Isokivi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Isokivi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Isokivenkatu, Isokivenkuja, Isokivenpolku, Isokiventie, Isokivi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Isokivet ulkomailla

Ruotsissa Isokivi oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Исокиви tarkoittaa nimeä Isokivi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Isokifwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Isokivi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Isokivi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Isokivi, Finland.

©Tuomas Salste