Joki-Korpela: Sukunimi-info

Joki-Korpela

Tietoja sukunimestä Joki-Korpela

Joki-Korpela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Joki-Korpeloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2018 42

v. 2020 40

v. 2022 39

v. 2023 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Joki-Korpela on sijalla 13 676. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Joki-Korpela ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Joki-Korpela on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1969

Vuosina 1956–1969 kuolleet Joki-Korpelat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Joki-Korpelan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йоки-Корпела tarkoittaa nimeä Joki-Korpela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ioki=Corpela on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Joki-Korpela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Joki-Korpela.

Samankaltaisia nimiä kuin Joki-Korpela

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Joki-Korpela, Finland.

©Tuomas Salste