Jokirinne: Sukunimi-info

Jokirinne

Tietoja sukunimestä Jokirinne

Jokirinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Jokirinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 49 max

v. 2014 56

v. 2016 55

v. 2018 53

v. 2020 54

v. 2022 56

v. 2023 58

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä on voinut olla vähän pienempi. Vuosien 2014–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jokirinne on sijalla 10 166.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1970

Vuosina 1957–1970 kuolleet Jokirinteet asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kahdeksan Jokirinteen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1909–1934
Yritykset
perust. –2004

Sana Jokirinne tai Jokirinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jokirinne

Jokirinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Jokirinne on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 93 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Jokirinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jokirinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jokirinne, Jokirinteenpolku, Jokirinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йокиринне tarkoittaa nimeä Jokirinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Jokirinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Jokirinne

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Jokirinne, Finland.

©Tuomas Salste