Jokirinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Jokirinne

Jokirinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Jokirinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 55

v. 2017 54

v. 2018 53

v. 2019 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jokirinne on sijalla 10 847. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1909–1934
Yritykset
perust. 1966–2001

Sana Jokirinne tai Jokirinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jokirinne

Jokirinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Jokirinne on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 93 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Jokirinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jokirinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jokirinne, Jokirinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Йокиринне tarkoittaa nimeä Jokirinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Jokke Jokirinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Jokirinne

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Jokirinne, Finland.

©Tuomas Salste