Jungar: Sukunimi-info

Jungar

Tietoja sukunimestä Jungar

Jungar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Jungar-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2016 54

v. 2018 54

v. 2020 53

v. 2022 56

v. 2023 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Jungar on sijalla 10 581.

Asuinpaikat

Kuolleet
1958–1967

Vuosina 1958–1967 kuolleet Jungar-nimiset asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Jungar-nimisen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1916–1930
Yritykset
perust. 1975–2010

Sana Jungar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Jungar

Jungar (paikannimi)Katuosoitteissa

Jungar on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Jungar jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Jungar esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Jungarsvängen, Jungarvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Jungar-nimiset ulkomailla

Ruotsissa Jungar oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa June Jungar tai Junnu Jungar.

Samankaltaisia nimiä kuin Jungar

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Jungar, Finland.

©Tuomas Salste