Kaaretkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaaretkoski

Kaaretkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kaaretkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 59

v. 2016 57

v. 2017 57

v. 2018 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaaretkoski on noin sijalla 10 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaaretkoski on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каареткоски tarkoittaa nimeä Kaaretkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caretcoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaaretkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaari Kaaretkoski tai Kaarle Kaaretkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaaretkoski

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kaaretkoski, Finland.

©Tuomas Salste