Kaarnakorpi: Sukunimi-info

Kaarnakorpi

Tietoja sukunimestä Kaarnakorpi

Kaarnakorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla harvinainen.

Kaarnakorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

v. 2017 20

v. 2018 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla. Tuorein tieto on, että lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2023.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaarnakorpi on melko pitkä nimi.

Paikannimi Kaarnakorpi

Kaarnakorpi (paikannimi)

Kaarnakorpi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kaarnakorpi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каарнакорпи tarkoittaa nimeä Kaarnakorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Kārnakorpi.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carnacorpj on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Kaarnakorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaari Kaarnakorpi tai Kaarlo Kaarnakorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaarnakorpi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kaarnakorpi, Finland.

©Tuomas Salste