Kaihovirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaihovirta

Kaihovirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaihovirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 37

v. 2017 37

v. 2018 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaihovirta on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaihovirta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kaihovirta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaihovirrantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайховирта tarkoittaa nimeä Kaihovirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caihofwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaihovirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaiho Kaihovirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaihovirta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kaihovirta, Finland.

©Tuomas Salste