Kaijanmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaijanmäki

Kaijanmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaijanmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 36

v. 2017 36

v. 2018 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaijanmäki on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Kaijanmäki

Kaijanmäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaijanmäki on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 24 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kaijanmäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaijanmäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaijanmäentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Kaijanmäet ulkomailla

Ruotsissa Kaijanmäki oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кайянмяки ("Kaijanmjaki") tarkoittaa nimeä Kaijanmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caijanmäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaijanmäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kaijanmaki tai Kaijanmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaija Kaijanmäki tai Kai Kaijanmäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaijanmäki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kaijanmäki, Finland.

©Tuomas Salste