Kalliaisenaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalliaisenaho

Kalliaisenaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kalliaisenahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2017 20

v. 2018 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliaisenaho on noin sijalla 22 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kalliaisenahojen enemmistö on naisia. Vuonna 2018 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 60 %.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliaisenaho on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиайсенахо tarkoittaa nimeä Kalliaisenaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Calliaisenahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalliaisenaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kalliaisenaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliaisenaho

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kalliaisenaho, Finland.

©Tuomas Salste