Kalliokulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalliokulju

Kalliokulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kalliokuljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 52

v. 2016 53

v. 2017 55

v. 2018 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliokulju on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliokulju on melko pitkä nimi.

Kalliokuljut ulkomailla

Ruotsissa Kalliokulju oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиокулью tarkoittaa nimeä Kalliokulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callioculiu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalliokulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kalliokulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliokulju

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kalliokulju, Finland.

©Tuomas Salste