Kallionalusta: Sukunimi-info

Kallionalusta

Tietoja sukunimestä Kallionalusta

Kallionalusta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Kallionalustojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2018 37

v. 2020 37

v. 2022 36

v. 2023 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallionalusta on sijalla 14 874. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Kallionalusta ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kallionalusta on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1962–1970

Vuosina 1962–1970 kuolleet Kallionalustat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on yhdeksän Kallionalustan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Kallionalusta. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Paikannimi Kallionalusta

Kallionalusta (paikannimi)Katuosoitteissa

Kallionalusta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kallionalusta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kallionalusta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kallionalusta, Kallionalustantie, Kallionalustavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллионалуста tarkoittaa nimeä Kallionalusta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kallionalusta tai Kalla Kallionalusta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallionalusta

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kallionalusta, Finland.

©Tuomas Salste