Kalliorinne: Sukunimi-info

Kalliorinne

Tietoja sukunimestä Kalliorinne

Kalliorinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se ei suomalaisilla ole kovin yleinen.

Kalliorinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2016 58

v. 2018 57

v. 2020 58

v. 2022 58

v. 2023 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliorinne on sijalla 10 166.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliorinne on melko pitkä nimi.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi kaksi Kalliorinnettä. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1936–1941
Yritykset
perust. 1989–2005

Sana Kalliorinne tai Kalliorinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kalliorinne

Kalliorinne
(paikannimi)
Kalliorinne Karjalassa
(karttanimi)

Kalliorinne on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 74 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde sekä talo.

Nyky-Suomen lisäksi Kalliorinne esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Alueen kartoilla oli yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät ohessa. Paikkojen tyyppi on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kalliorinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Kalliorinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalliorinne, Kalliorinnetie, Kalliorinteenkatu, Kalliorinteenkuja, Kalliorinteenpolku, Kalliorinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Kalliorinteet ulkomailla

Ruotsissa Kalliorinne oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиоринне tarkoittaa nimeä Kalliorinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kalliorinne tai Kalla Kalliorinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliorinne

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kalliorinne, Finland.

©Tuomas Salste