Kangaskorte: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangaskorte

Kangaskorte on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kangaskortteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 86

v. 2015 85

v. 2016 87

v. 2017 85

v. 2018 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangaskorte on noin sijalla 7 600. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangaskorte on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангаскорте tarkoittaa nimeä Kangaskorte. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangascorte on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangaskorte olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kanerva Kangaskorte.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangaskorte

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kangaskorte, Finland.

©Tuomas Salste