Kangasmuukko: Sukunimi-info

Kangasmuukko

Tietoja sukunimestä Kangasmuukko

Kangasmuukko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Kangasmuukko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 34

v. 2015 31

v. 2018 29

v. 2020 26

v. 2022 25

v. 2023 26

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangasmuukko on sijalla 18 523. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Kangasmuukko ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangasmuukko on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1956–1970

Vuosina 1956–1970 kuolleet Kangasmuukot asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kahdeksan Kangasmuukon kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Kangasmuukko osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kangasmuukko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangasmuukontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангасмуукко tarkoittaa nimeä Kangasmuukko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Kangasmūko.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangasmuckå on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Kangasmuukko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kanerva Kangasmuukko.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangasmuukko

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kangasmuukko, Finland.

©Tuomas Salste