Kangasmuukko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangasmuukko

Kangasmuukko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kangasmuukko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 34

v. 2015 31

v. 2016 31

v. 2017 30

v. 2018 30

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangasmuukko on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangasmuukko on melko pitkä nimi.

Kangasmuukko osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kangasmuukko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangasmuukontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангасмуукко tarkoittaa nimeä Kangasmuukko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangasmuckå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangasmuukko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kanerva Kangasmuukko.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangasmuukko

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kangasmuukko, Finland.

©Tuomas Salste