Kangastie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangastie

Kangastie on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kangasteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 152

v. 2015 153

v. 2016 154

v. 2017 157

v. 2018 158

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangastie on noin sijalla 4 600.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kangastie on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kangastie on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kangastie ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kangasteitä on 158.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kangasteitä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Kangastien asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1949 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Kangastie

Kangastie (paikannimi)Katuosoitteissa

Kangastie on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kulkuväylä sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kangastie jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kangastie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangastie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Kangastiet ulkomailla

Ruotsissa Kangastie oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангастие ("Kangastije") tarkoittaa nimeä Kangastie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kanerva Kangastie.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangastie

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kangastie, Finland.

©Tuomas Salste