Karevaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karevaara

Karevaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Karevaarojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 64

v. 2014 86

v. 2015 89

v. 2016 90

v. 2017 93

v. 2018 93

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karevaara on noin sijalla 7 100. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кареваара tarkoittaa nimeä Karevaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carefwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karevaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kare Karevaara tai Karen Karevaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Karevaara

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Karevaara, Finland.

©Tuomas Salste