Karhukorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karhukorpi

Karhukorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Karhukorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 100

v. 2015 103

v. 2016 104

v. 2017 108

v. 2018 110

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karhukorpi on noin sijalla 6 200.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Karhukorpi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Karhukorpi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Karhukorpi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 23 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Karhukorpia on 110.

Paikannimi Karhukorpi

Karhukorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Karhukorpi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 107 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; metsäalue; pelto/niitty; suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Karhukorpi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Karhukorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Karhukorpivägen, Karhukorvenkuja, Karhukorventie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кархукорпи tarkoittaa nimeä Karhukorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carhucorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karhukorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kare Karhukorpi tai Karen Karhukorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Karhukorpi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Karhukorpi, Finland.

©Tuomas Salste