Kari-Koskinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kari-Koskinen

Kari-Koskinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kari-Koskisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

v. 2017 27

v. 2018 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kari-Koskinen on noin sijalla 17 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kari-Koskinen on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кари-Коскинен tarkoittaa nimeä Kari-Koskinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cari=Coskin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kari-Koskinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kari-Matti Kari-Koskinen tai Karin Kari-Koskinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Kari-Koskinen

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kari-Koskinen, Finland.

©Tuomas Salste