Kassala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kassala

Kassala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla harvinainen. Kassala-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Tuoreempi tieto vuodelta 2019 kertoo, että lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1915
Yritykset
perust. 2012

Sana Kassala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kassala

Kassala (paikannimi)Kassala (karttanimi)

Kassala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Nyky-Suomen lisäksi Kassala esiintyi Karjalan kartoilla ennen sotia. Paikka näkyy ohessa. Tyypiltään paikka on rakennettu kohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kassala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Katuosoitteissa

Sana Kassala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kassala, Kassalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кассала tarkoittaa nimeä Kassala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Kasala.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kasvi Kassala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kassala

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kassala, Finland.

©Tuomas Salste