Keikkala: Sukunimi-info

Keikkala

Tietoja sukunimestä Keikkala

Keikkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Keikkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2018 35

v. 2020 37

v. 2022 36

v. 2023 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keikkala on sijalla 14 558. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Keikkala ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1957–1970

Vuosina 1957–1970 kuolleet Keikkalat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kymmenen Keikkalan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Keikkala. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1905
Yritykset
perust. –2004

Sana Keikkala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Keikkala

Keikkala (paikannimi)

Keikkala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Keikkala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Keikkalat ulkomailla

Ruotsissa Keikkala oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кейккала tarkoittaa nimeä Keikkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Keikala.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keiju Keikkala tai Keith Keikkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Keikkala

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Keikkala, Finland.

©Tuomas Salste