Kenttämies: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kenttämies

Kenttämies on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kenttämiesten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 75

v. 2015 74

v. 2016 75

v. 2017 76

v. 2018 75

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kenttämies on noin sijalla 8 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kenttämies on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Kenttämies on suojattu 1935 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Kenttämies osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kenttämies esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kenttämiehentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кенттямиес ("Kenttjamijes") tarkoittaa nimeä Kenttämies. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kenttamies tai Kenttaemies, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kent Kenttämies.

Samankaltaisia nimiä kuin Kenttämies

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kenttämies, Finland.

©Tuomas Salste