Keskiniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keskiniemi

Keskiniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keskiniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

v. 2017 20

v. 2018 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keskiniemi on noin sijalla 22 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Keskiniemi

Keskiniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Keskiniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Keskiniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Keskiniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keskiniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кескиниеми ("Keskinijemi") tarkoittaa nimeä Keskiniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Keskiniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Keskiniemi, Finland.

©Tuomas Salste