Kiilholma: Sukunimi-info

Kiilholma

Tietoja sukunimestä Kiilholma

Kiilholma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Kiilholma-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2018 28

v. 2020 29

v. 2022 28

v. 2023 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kiilholma on sijalla 17 572. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Kiilholma ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1932

Sana Kiilholman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisella kartalla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kiilholma

Kiilholma (paikannimi)Katuosoitteissa

Kiilholma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kiilholma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kiilholma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kiilholmantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кийльхолма ("Kijlholma") tarkoittaa nimeä Kiilholma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Latviaksi nimi kirjoitetaan Kīlholma.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kiia Kiilholma.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Kiilholma, Finland.

©Tuomas Salste