Kitusuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kitusuo

Kitusuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kitusoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 22

v. 2017 23

v. 2018 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kitusuo on noin sijalla 20 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Kitusuo

Kitusuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Kitusuo on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 26 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, painanne, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kitusuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kitusuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kitusuon metsätie, Kitusuontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Китусуо tarkoittaa nimeä Kitusuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kiti Kitusuo.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kitusuo, Finland.

©Tuomas Salste