Kivistö-Rahnasto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kivistö-Rahnasto

Kivistö-Rahnasto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kivistö-Rahnastojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 45

v. 2017 47

v. 2018 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kivistö-Rahnasto on noin sijalla 12 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kivistö-Rahnasto on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кивистё-Рахнасто ("Kivistjo-Rahnasto") tarkoittaa nimeä Kivistö-Rahnasto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kifwistö=Rachnastå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kivistö-Rahnasto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kivisto-Rahnasto tai Kivistoe-Rahnasto, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kivi Kivistö-Rahnasto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kivistö-Rahnasto

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kivistö-Rahnasto, Finland.

©Tuomas Salste