Klaavuniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Klaavuniemi

Klaavuniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Klaavuniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 78

v. 2015 75

v. 2016 74

v. 2017 76

v. 2018 75

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Klaavuniemi on noin sijalla 8 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Klaavuniemi on melko pitkä nimi.

Klaavuniemet ulkomailla

Ruotsissa Klaavuniemi oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Клаавуниеми ("Klaavunijemi") tarkoittaa nimeä Klaavuniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Clafwuniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Klaavuniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Klaara Klaavuniemi tai Klas Klaavuniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Klaavuniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Klaavuniemi, Finland.

©Tuomas Salste