Knutti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Knutti

Knutti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Knuttien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 16

v. 2015 31

v. 2016 32

v. 2017 32

v. 2018 32

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Knutti on noin sijalla 16 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Knutti osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Knutti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Knutinkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Knutit ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 195 henkeä, joiden sukunimi oli KNUTTI. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кнутти tarkoittaa nimeä Knutti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cnuttj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Knutti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Knut Knutti.

Samankaltaisia nimiä kuin Knutti

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Knutti, Finland.

©Tuomas Salste