Kölli: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kölli

Kölli on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Köllien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 64

v. 2015 65

v. 2016 65

v. 2017 63

v. 2018 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kölli on noin sijalla 9 500. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1922
Yritykset
perust. –1978

Sana Kölli esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kölli

Kölli (paikannimi)Katuosoitteissa

Kölli on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; metsäalue; pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kölli jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kölli esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Köllinkatu, Köllintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Köllit ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 697 henkeä, joiden sukunimi oli KOLLI. Nimi on siellä etupäässä aasialaisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кёлли ("Kjolli") tarkoittaa nimeä Kölli. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kolli tai Koelli, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kölli

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kölli, Finland.

©Tuomas Salste