Koiso-Kanttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koiso-Kanttila

Koiso-Kanttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Koiso-Kanttila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 57

v. 2017 58

v. 2018 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koiso-Kanttila on noin sijalla 10 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koiso-Kanttila on melko pitkä nimi.

Koiso-Kanttila osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Koiso-Kanttila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Erkki Koiso-Kanttilan katu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койсо-Канттила tarkoittaa nimeä Koiso-Kanttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coiso=Cantila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koiso-Kanttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koiso-Kanttila.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Koiso-Kanttila, Finland.

©Tuomas Salste